Din Nye Bolig Din Nye Bolig Din Nye Bolig Din Nye Bolig Din Nye Bolig

Om os

DinNyeBolig.dk er stedet, hvor vi hjælper dig og din familie med at finde jeres drømmebolig.

Vi sikrer samtidigt at købet bliver en fantastisk oplevelse, hele vejen i processen.

Vi hjælper med at finde den rigtige bolig, ud fra dine ønsker og behov.
Vi tilbyder købere på det meste af Sjælland, at blive afhentet og kørt rundt til de boliger som vi har valgt at du skal se.
Vi tilbyder at tage dialogen med ejendomsmægleren også forhandlingen omkring den rigtige pris, når du har fundet din drømmebolig.
Sidst men ikke mindst tilbyder vi, at hjælpe med at finde den optimale finansiering og evt. bankforbindelse, hvis du ønsker dette.
Alt i alt, vi gør alt hvad vi kan, for at sikre, at dit køb bliver en fantastisk oplevelse , hele vejen i processen.

DinNyeBolig.dk er stiftet i 2016, med et ønske om at hjælpe boligkøbere, med at finde den helt rigtige ejendom, ud fra jeres ønsker og behov.

Vi ønsker at hjælpe køber igennem hele processen og agere ”købers mand” både i valget af den rigtige bolig, dialogen med ejendomsmægleren ”sælgers mand” og ved valg af den rigtige finansiering og eventuelt i processen med en ny bankforbindelse.

Vi har mange års erfaring fra den finansielle branche, specielt med rådgivning af boligkøbere, både ved køb af andelsboliger, ejerboliger, idelle anparter og forældrekøb.

Vi har herudover flere samarbejdspartnere indenfor advokater, revisorer, håndværkere og byggesagkyndige, som alle står klar til at hjælpe, hvis der bliver behov for dette.